Фокус із паперовим блокнотом

admin Фокусы с бумагой

Вам знадобляться: спеціально приготовлений блокнот з паперу, 2 звичайні листівки.

Як приготувати чарівний блокнот
Для цього фокусу заздалегідь спеціально зробіть блокнот із картону.
Він має дві кришечки.

Обидві пустотілі всередині, як поштова скринька, але одна цільна з прорізом нагорі.
Інша кришечка – гратчаста.
Всередину цієї ґратчастої кришечки вкладіть листівку, таку ж, як та, що демонструється глядачам і вкладається в блокнот
На цій вкладеній всередину кришці листівці зробіть такі самі отвори, як на решітці.
Зміст фокусу.
Покажіть глядачам порожній блокнот із однією ґратчастою кришкою. Закрийте блокнот. Покладіть у проріз нагорі блокнота звичайну листівку. Покажіть глядачам блокнот ґратчастою кришкою: вони мають там побачити вкладену листівку. Але листівки там нема. Відкрийте блокнот та покажіть глядачам, що листівки в ньому немає. Як зникла листівка? Вся справа в секретному пристрої цього блокнота.

Секрет фокусу.
Коли ви показуєте глядачам цілу листівку і вдаєте, що вкладаєте її в блокнот, насправді ви кладете її в цілу кришечку через проріз. Там вона знаходиться.

Гратчаста листівка повинна рухатися трохи всередині гратчастої кришечки. Коли ви показуєте глядачам через грати на кришці листівку, що знаходиться всередині, то, струснувши блокнотом, трохи зрушуєте її (треба заздалегідь потренуватися), тому присутні її бачать.

Але потім ви знову струшуєте блокнотом, і глядачам здається, що листівка зникла. Насправді прорізи на ній збіглися з прорізами на кришечці, а глядачам здається, що блокнот порожній. Коли ви його відкриєте, вони переконаються у цьому – порожній! Але насправді обидві листівки лежать на блокноті, але всередині його кришечок.

You May Also Like..

Фокус з паперові листівки

Вам знадобляться: звичайна листівка, ножиці. Зміст фокусу. Покажіть глядачам листівку та запропонуйте зробити в ній такий отвір, щоб у нього […]

Сила думки та вогню

Фокусник ставить перед глядачами чистий Фокус папір та вогонь аркуш паперу, і каже, що може написати слово чи навіть цілу […]