Сила думки та вогню

admin Фокусы с бумагой

Фокусник ставить перед глядачами чистий Фокус папір та вогонь аркуш паперу, і каже, що може написати слово чи навіть цілу фразу лише однією силою думки. Для цього він бере в руку свічку і починає водити її над аркушем паперу, пришіптуючи при цьому незрозумілі слова. Через деякий час глядачі здивуються: на аркуші дійсно починають самі з’являтися слова.

Насправді це уявлення відноситься до простих фокусів з папером, в яких закладено основу хімічних правил. Для показу цього трюку необхідно приготувати особливе симпатичне чорнило. Зробити з різних інгредієнтів:

Розведене молоко;
Сік лимона;
Сік яблука;
Сік брукви.
Їхня особливість полягає в тому, що вони зникають на папері, і виявляються на ньому, лише при реакції з підвищеною температурою. Тепер все у ваших руках. Напишіть цими інгредієнтами якусь фразу на аркуші, та продемонструйте глядачам свою «силу думки» вказаним способом.

Як ви бачите, навчитися робити фокуси з паперу дуже просто. Ви легко зможете здивувати гостей просто маючи вдома заздалегідь підготовлений конверт або листок паперу.

You May Also Like..

Фокус із паперовим блокнотом

Вам знадобляться: спеціально приготовлений блокнот з паперу, 2 звичайні листівки. Як приготувати чарівний блокнот Для цього фокусу заздалегідь спеціально зробіть […]

Фокус з паперові листівки

Вам знадобляться: звичайна листівка, ножиці. Зміст фокусу. Покажіть глядачам листівку та запропонуйте зробити в ній такий отвір, щоб у нього […]